Astrid van Zon

“Yoga is een geweldig hulpmiddel dat ons in staat stelt om onze weg te bewandelen met genade, om het verleden te helen, om het nu te omhelzen en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Astrid is Yoga-docente (RYT500), Docentenopleidings-trainer en Yoga Therapeut, en student voor het leven op het gebied van yoga, en holistische therapieën.

Zij laveert al meer dan 15 jaar tussen India/Z.O.Azie en Nederland. Na het volgen van meerdere (Yin)Docentenopleidingen, en het lesgeven in diverse trainingen ontstond de sterke wens om yoga te combineren met de wetenschap om zo meer 1-op-1 te mogen begeleiden.

Astrid studeerde in 2017 af als een Yoga-Therapie docent en Therapeut, en combineert daarin Yoga met de Westerse & Oosterse geneeskunde en Psychotherapie.

Ze gelooft sterk uit eigen ervaring dat de yoga mat een comfortabele plek is waar we ons kunnen voorbereiden op de uitdagingen van het dagelijks leven. Dat yoga een belangrijk instrument is voor zelf-genezing en zelfontplooiing. Vanuit dit perspectief vindt ze mogelijkheden om samen te leren, te evolueren en te helen, met de grondgedachte dat ieder mens uniek is in zijn of haar zijn. Haar lessen worden ervaren als educatief, rustgevend en bieden de ruimte om te zijn wie je bent op dat moment.

Dankbaar voor alle docenten achter de docent, is zij blij om haar passie voor yoga te mogen delen bij Centrum Heartful!