Docenten en trainers Centrum Heartful


Brenda Randeraat

Zo’n 18 jaar geleden voelde ik dat ik iets moest doen om meer in contact te komen met mezelf, maar wat ...? Las een openhartig interview van Liesbeth List voor hoe ze beter met haar “ angsten “ leerde omgaan doormiddel van Yoga.
Ik was getriggerd!


Danielle Brunsting

Mijn naam is Danielle Brunsting
In 2004 ben ik door een lieve vriendin in aanraking gekomen met yoga en heb het nooit meer losgelaten. De kracht en authenticiteit die ik er door ervaar hebben mij diep geraakt.


Mieke van den Berg

Mijn naam is Mieke van den Berg. Ik heb 4 kinderen tussen 8 en 18 jaar oud, die ik op een inspirerende en speelse manier vertrouwen, positiviteit en balans probeer mee te geven. Ik ben afgestudeerd aan de PABO...


Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam.

In 2010 startte mijn yoga leven. Door te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik mezelf aan het uitputten. Met yoga heb ik de de balans teruggevonden. ‘ Yoga heeft mij geleerd weer terug te komen in mijn lichaam en te voelen, iets wat we in deze drukke wereld nog weleens vergeten’ .

Sophie van de Pol

Ik ben Sophie van de Pol, 31 jaar en woon in Amsterdam.Yoga betekent voor mij spelenderwijs een connectie maken met het bewustzijn. Een connectie met zoveel lagen, mogelijkheden en interacties, oneindig op onderzoek uit.


Bernadette Winia

Tijdens een moeilijke periode kwam yoga als een geschenk in Bernadette haar leven. Yoga was een instrument wat haar heeft geholpen weer in contact te komen met haarzelf.
De kracht en inzichten die yoga haar heeft gegeven wil ze graag doorgeven aan anderen.
Tijdens haar Yin lessen zal ze je meenemen naar een plek in jezelf waar je je geliefd voelt, waar het rustig en veilig is.Tessa Schiebroek

Door Yoga leer ik zien. Leer ik het leven, en mijzelf daar in. In moeilijke tijden helpt Yoga mij contact met mijzelf te maken, en keuzes te maken die zorgen dat ik dicht bij mijzelf blijf. Op andere momenten brengt Yoga mij lichtheid en liefde en voel ik me verbonden met alles om mij heen. In deze bewogen tijd geeft Yoga rust, kracht en ruimte.

Natasja Oost
(Inval docent)

Mijn naam is Natasja Oost. Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik als personal trainer begonnen. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Maar als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een evenwicht tussen het fysieke en de geest beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga.


Mary Jim

Vanaf de eerste yogales zei ik tegen mijn vriendin: dit is zo fijn, dit wil ik iedereen geven, ik wil ook yogales geven. En een paar later volgde ik de yogaopleiding Raja Yoga in Nieuwegein. Inmiddels heb ik deze afgerond en heb ik ook mijn Kinderyoga opleiding gehaald.
Zo is het eigenlijk ook begonnen na een workshop Zhineng Qigong. Ik voelde mij fantastisch en de energie stroomde door mijn hele lichaam. Hierdoor wist ik dat dit een goede aanvulling kon zijn op de yoga.


Astrid van Zon

“Yoga is een geweldig hulpmiddel dat ons in staat stelt om onze weg te bewandelen met genade, om het verleden te helen, om het nu te omhelzen en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Astrid is Yoga-docente (RYT500),

Angelique de Goey
(Inval docent)

Mijn naam is Angelique de Goey en woon in Woerden. Ben moeder van twee volwassen
prachtige kinderen.
Tien jaar geleden kwam ik via body Balance in aanraking met yoga. Na van loop van tijd
werden de Body Balance lessen vervangen door yoga lessen.