Studio Breukelen

Bij Centrum Heartful in Breukelen kunt u genieten van een ruime selectie aan yogalessen voor jong en oud, yoga workshops en speciale lessen.Tevens bieden wij Mindfulness trainingen en workshops voor volwassenen, Mindfulness voor jongeren en Compassie training aan.
De studio is gevestigd in de gezellige Brugstraat midden in het centrum van Breukelen.

Yogalessen:
Centrum Heartful heeft een divers aanbod aan yogalessen voor zowel volwassenen als kinderen, bekijk het rooster of de pagina met de omschrijvingen van de yogalessen die u kunt volgen bij Centrum Heartful. Het beoefenen van Yoga kan je lichamelijke en geestelijke conditie verbeteren, yoga oefeningen en inspanningen hebben een positief effect op het welzijn van lichaam en geest.

U kunt deelnemen aan yogalessen op basis van verschillende mogelijke abonnements vormen, strippenkaart of losse lessen, hier vindt u de verschillende mogelijkheden van deelname.

Workshops, trainingen en speciale yogalessen:
Er worden bij Centrum Heartful verschillende workshops, trainingen georganiseerd, onder andere Mindfulness trainingen en
workshops voor volwassenen en jongeren en Compassie training. Ook organiseren wij regelmatig speciale yogalessen en yoga
workshops met verschillende thema's.
Houd de agenda in de gaten voor de beschikbare workshops, trainingen en speciale yoga.
U kunt zich via de website aanmelden.