Docenten en trainers Centrum Heartful


Brenda Randeraat

Zo’n 18 jaar geleden voelde ik dat ik iets moest doen om meer in contact te komen met mezelf, maar wat ...? Las een openhartig interview van Liesbeth List voor hoe ze beter met haar “ angsten “ leerde omgaan doormiddel van Yoga.
Ik was getriggerd!


Danielle Brunsting

Mijn naam is Danielle Brunsting
In 2004 ben ik door een lieve vriendin in aanraking gekomen met yoga en heb het nooit meer losgelaten. De kracht en authenticiteit die ik er door ervaar hebben mij diep geraakt.


Mieke van den Berg

Mijn naam is Mieke van den Berg. Ik heb 4 kinderen tussen 8 en 18 jaar oud, die ik op een inspirerende en speelse manier vertrouwen, positiviteit en balans probeer mee te geven. Ik ben afgestudeerd aan de PABO...


Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 startte mijn yoga leven. Door te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik mezelf aan het uitputten. Met yoga heb ik de de balans teruggevonden. ‘ Yoga heeft mij geleerd weer terug te komen in mijn lichaam en te voelen, iets wat we in deze drukke wereld nog weleens vergeten’ .

Sophie van de Pol

Ik ben Sophie van de Pol, 31 jaar en woon in Amsterdam.Yoga betekent voor mij spelenderwijs een connectie maken met het bewustzijn. Een connectie met zoveel lagen, mogelijkheden en interacties, oneindig op onderzoek uit.


Cathy Samé Lottin

Yoga en meditatie betekenen voor mij leven vanuit mijn hart. Bijna 20 jaar geleden kwam ik ermee in aanraking. Vanuit mijn danservaring was het bewust bewegen en bewust ontspannen voor mij een echte eye-opener.


Astrid van Zon

“Yoga is een geweldig hulpmiddel dat ons in staat stelt om onze weg te bewandelen met genade, om het verleden te helen, om het nu te omhelzen en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Astrid is Yoga-docente (RYT500),


Hannah van der Sande

Mijn naam is Hannah van der Sande en in mijn lessen verwerk ik veel ademwerk oftewel pranayama met vinyasa yoga.
Het bewegen met bewustzijn op de ademhaling geeft je kracht en ruimte in je lijf.


Anja Winther

Anja is geboren in Denemarken en heeft 25 jaar ervaring in het buitenland als zelfstandig ondernemer, in het bedrijfsleven en als yogi. Nieuwsgierig en met beide voeten op de grond verbindt ze op authentieke manier hoofd, hart en “guts” met elkaar. Vanuit diepgang en humor, no-nonsense yoga en met een rugzak vol ervaring en opleidingen creëert ze vertrouwen en komt ze tot de kern.
Sterk in fysieke en persoonlijke ontwikkeling.


Claudia van Berkel

Essentrics docente…… Het is nooit te laat om te gaan doen waar je onbewust altijd naar op zoek bent geweest. Dat is wat mij is overkomen in de zomer van 2020. In het dagelijkse leven is mijn hoofd leeg maken en goed zijn voor mijn lichaam is voor mij zeer belangrijk. Zonder zeer energiek op de race fiets en gebalanceerd en geconcentreerd bewegen als in yoga en Essentrics zou mijn body en mind een stuk minder helder en jong aanvoelen.


Mariska Gunsing

Zoals de meeste moderne Japanofielen, zag Mariska Gunsing als tiener de beroemde anime ‘Spirited Away’ voor de eerste keer. Vanaf die dag dompelt ze zich onder in alles wat Japans is. In haar twintiger jaren startte ze met het beoefenen en bestuderen van Zen Boeddhistische meditatie en filosofie, en sinds 2013 geeft zij les in de Japanse yogavorm Do-In.


Julian Villa Roman

For Julian being active in sports has always been a very important part of his life.

He started at a very early age training Taekwondo to a high level.

He continued his trainings and began teaching the craft throughout college.