Docenten en trainers Centrum Heartful


Brenda Randeraat

Zo’n 18 jaar geleden voelde ik dat ik iets moest doen om meer in contact te komen met mezelf, maar wat ...? Las een openhartig interview van Liesbeth List voor hoe ze beter met haar “ angsten “ leerde omgaan doormiddel van Yoga.
Ik was getriggerd!


Danielle Brunsting

Mijn naam is Danielle Brunsting
In 2004 ben ik door een lieve vriendin in aanraking gekomen met yoga en heb het nooit meer losgelaten. De kracht en authenticiteit die ik er door ervaar hebben mij diep geraakt.


Mieke van den Berg

Mijn naam is Mieke van den Berg. Ik heb 4 kinderen tussen 8 en 18 jaar oud, die ik op een inspirerende en speelse manier vertrouwen, positiviteit en balans probeer mee te geven. Ik ben afgestudeerd aan de PABO...


Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 startte mijn yoga leven. Door te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik mezelf aan het uitputten. Met yoga heb ik de de balans teruggevonden. ‘ Yoga heeft mij geleerd weer terug te komen in mijn lichaam en te voelen, iets wat we in deze drukke wereld nog weleens vergeten’ .

Sophie van de Pol

Ik ben Sophie van de Pol, 31 jaar en woon in Amsterdam.Yoga betekent voor mij spelenderwijs een connectie maken met het bewustzijn. Een connectie met zoveel lagen, mogelijkheden en interacties, oneindig op onderzoek uit.


Cathy Samé Lottin

Yoga en meditatie betekenen voor mij leven vanuit mijn hart. Bijna 20 jaar geleden kwam ik ermee in aanraking. Vanuit mijn danservaring was het bewust bewegen en bewust ontspannen voor mij een echte eye-opener.


Hannah van der Sande

Mijn naam is Hannah van der Sande en in mijn lessen verwerk ik veel ademwerk oftewel pranayama met vinyasa yoga.
Het bewegen met bewustzijn op de ademhaling geeft je kracht en ruimte in je lijf.


Danielle van den Bosch

Nadat ik zelf had ervaren in India tijdens mijn yoga teacher training, wat de ontspanningstechniek Yoga Nidra met je kan doen, wist ik: dit wil ik delen met zo veel mogelijk mensen. Een krachtige techniek, die door iedereen te beoefenen is en zoveel kan brengen. Ontspanning en heling van het lichaam op alle niveaus.


Anja Winther

Anja is geboren in Denemarken en heeft 25 jaar ervaring in het buitenland als zelfstandig ondernemer, in het bedrijfsleven en als yogi. Nieuwsgierig en met beide voeten op de grond verbindt ze op authentieke manier hoofd, hart en “guts” met elkaar. Vanuit diepgang en humor, no-nonsense yoga en met een rugzak vol ervaring en opleidingen creëert ze vertrouwen en komt ze tot de kern.
Sterk in fysieke en persoonlijke ontwikkeling.


Astrid van Zon

“Yoga is een geweldig hulpmiddel dat ons in staat stelt om onze weg te bewandelen met genade, om het verleden te helen, om het nu te omhelzen en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Astrid is Yoga-docente (RYT500),

Natasja Oost
(Inval docent)

Mijn naam is Natasja Oost. Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik als personal trainer begonnen. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Maar als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een evenwicht tussen het fysieke en de geest beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga.