Docenten en trainers Centrum Heartful


Brenda Randeraat

Zo’n 18 jaar geleden voelde ik dat ik iets moest doen om meer in contact te komen met mezelf, maar wat ...? Las een openhartig interview van Liesbeth List voor hoe ze beter met haar “ angsten “ leerde omgaan doormiddel van Yoga.
Ik was getriggerd!


Danielle Brunsting

Mijn naam is Danielle Brunsting
In 2004 ben ik door een lieve vriendin in aanraking gekomen met yoga en heb het nooit meer losgelaten. De kracht en authenticiteit die ik er door ervaar hebben mij diep geraakt.


Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 startte mijn yoga leven. Door te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik mezelf aan het uitputten. Met yoga heb ik de de balans teruggevonden. ‘ Yoga heeft mij geleerd weer terug te komen in mijn lichaam en te voelen, iets wat we in deze drukke wereld nog weleens vergeten’ .


Julian Villa Roman

For Julian being active in sports has always been a very important part of his life.

He started at a very early age training Taekwondo to a high level.

He continued his trainings and began teaching the craft throughout college.

Sandra de Dood

Samen op een gezonde manier bewegen waarbij je niet al je energie verbruikt, maar juist ook energie terug krijgt van je les. Hoe mooi is dat!

Of het nu Pilates is, een Yogales of een andere Body & Mind les; voor mij zijn alle lessen die ik geef een cadeautje.Annabelle Garriga

Annabel Garriga is from Barcelona, and from a young age she had a passion for the development of physical work.
In 2004 she came to the Netherlands to go to art school.
During her education she came into contact with yoga, and from her enthusiasm she started the Iyengar yoga teacher training in 2008.


Claudia van Berkel

Essentrics docente…… Het is nooit te laat om te gaan doen waar je onbewust altijd naar op zoek bent geweest. Dat is wat mij is overkomen in de zomer van 2020. In het dagelijkse leven is mijn hoofd leeg maken en goed zijn voor mijn lichaam is voor mij zeer belangrijk. Zonder zeer energiek op de race fiets en gebalanceerd en geconcentreerd bewegen als in yoga en Essentrics zou mijn body en mind een stuk minder helder en jong aanvoelen.


Blanca Wennekes

Yoga neemt me mee op reis naar mn hart om van daaruit het leven ten volste te leven. Ik neem anderen graag mee op die reis, onder andere door middel van de hatha en restorative yogalessen die ik deel.
Mijn lessen nodigen je uit te vertragen, te luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft, een keer iets nieuws te proberen en het allemaal niet alleen maar serieus te nemen.
Kari Lei

My name is Kari. I come from Cape Town, South Africa but currently live in Loosdrecht. I am a wife and a mother to two gorgeous growing boys, as well as a slave worker to my cat! 😊 I love living in this area and feel blessed to have discovered how many wonderful things are available to me, right on my doorstep.Cathy Samé Lottin(inval docent)

Yoga en meditatie betekenen voor mij leven vanuit mijn hart. Bijna 20 jaar geleden kwam ik ermee in aanraking. Vanuit mijn danservaring was het bewust bewegen en bewust ontspannen voor mij een echte eye-opener.


Astrid van Zon (gastdocent)

“Yoga is een geweldig hulpmiddel dat ons in staat stelt om onze weg te bewandelen met genade, om het verleden te helen, om het nu te omhelzen en om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Astrid is Yoga-docente (RYT500),