Sophie van de Pol

Ik ben Sophie van de Pol, 31 jaar en woon in Amsterdam.

Yoga betekent voor mij spelenderwijs een connectie maken met het bewustzijn. Een connectie met zoveel lagen, mogelijkheden en interacties, oneindig op onderzoek uit.

Op onderzoek uitgaan is niet altijd makkelijk. Het doorbreken van oude patronen en overtuigingen die je in de weg zitten kan een uitdaging zijn. Yoga is hierin een liefdevolle leermeester en ondersteuner. Het leert je lief zijn voor jezelf, kleine stapjes nemen, inzicht krijgen, kleine overwinningen vieren, sterker worden, kwetsbaar durven zijn en dicht bij jezelf te blijven.
Allemaal ingrediënten die ons helpen écht te gaan voelen wie we zijn en waar we voor staan. Ik geloof dat iedereen alle benodigde wijsheid en liefde in zich heeft. En als we durven voelen wat er écht is, kunnen we in connectie staan met die wijsheid en erop leren vertrouwen.

Al jaren zit ik in een prachtig groeiproces waarin ik mijn eigen authentieke wijsheid onderzoek en juist die als raadgever vertrouw. Ik reisde veel, schreef er liedjes over, ontmoette inspirerende mensen, deed aan Vippasana meditatie en volgde een Yin Yoga opleiding. Nu voel ik veel ruimte, aandacht en liefde om anderen te ondersteunen in hun proces.

Ik zie yoga als een oefening in de kunst van het leven. Veilig op je matje. En daarna gesterkt en vol vertrouwen de wijde wereld in!