Sandra de Dood

Samen op een gezonde manier bewegen waarbij je niet al je energie verbruikt, maar juist ook energie terug krijgt van je les. Hoe mooi is dat!

Of het nu Pilates is, een Yogales of een andere Body & Mind les; voor mij zijn alle lessen die ik geef een cadeautje.

Mijn naam is Sandra de Dood (44jr) en ik woon sinds 5 jaar in Amsterdam. Naast een vaste baan geef ik diverse Body & Mind lessen in Amsterdam en omstreken.

Als kind heb ik veel geturnd en een aantal jaren geleden werd door beoefenen van Yoga en Pilates het vuurtje in mij opnieuw aangewakkerd. Deze "tak van sport" hoort bij mij.

Turnen was erg prestatiegericht en door het beoefenen van Yoga heb ik mogen leren om los te laten, te voelen en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Een bijzonder mooi groeiproces waarbij ik een zachtere versie van mijzelf werd.

Waar ik voorheen vond dat mijn huis altijd spik en span moest zijn en ik de perfecte moeder wilde zijn, veranderde ik in een veel relaxtere en toegankelijkere Sandra. Wat een verademing!

Na het volgen van diverse yoga opleidingen (Hatha Yoga, Integrale Yoga, Kinderyoga, Pilates etc.) ben ik in 2011 laagdrempelig gestart met het geven van Peuter Yoga op diverse basisscholen.

Vervolgens verhuisde ik naar Hoek van Holland en breidde ik het lesgeven uit met Yoga les geven op het strand, gaf ik Yoga workshops aan het voortgezet onderwijs en startte ik als docent op verschillende yogascholen en sportscholen.

Ook heb ik 4 jaar achtereenvolgens prachtige yoga retraites in Costa Rica mogen ervaren. Helemaal back to basic.

We zijn inmiddels 11 jaar verder en met een rugzak vol diversiteit kijk ik er naar uit jullie te ontmoeten bij Centrum Heartful.